Duurzame oplossingen

Met de duurzame oplossingen van JD Energy Systems gaat u een stap verder in het CO2 neutraal maken van uw woning. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alvast voor te lopen op de tijd. Wat is er nou beter dan een oplaadpunt bij u thuis welke ervoor zorgt dat de accu van uw elektrische auto altijd voldoende opgeladen is? Upgrade uw nieuwe en bestaande installatie met de mogelijkheden aan oplaadpalen, accu´s en warmtepompboilers.

EV-Charger

Met de geïntegreerde EV-oplader van Solaredge kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met zonne-energie opladen. Dankzij de innovatieve solar boost-functie, welke netvermogen en PV-vermogen combineert, kunnen gebruikers met de omvormer van max. 6 kW hun EV 2,5 keer sneller opladen dan met een standaard oplader. De omvormer met geïntegreerde EV-oplader levert aanzienlijke kostenbesparingen op met betrekking tot apparatuur en installatie, en is volledig geïntegreerd in het monitoring platform van SolarEdge..

StorEgde

De StorEdge van Solaredge is ontwikkeld om huiseigenaren energie-onafhankelijker te maken. Daarnaast zorgt de StorEdge ervoor dat u meer bespaart door de overtollige productie van zonnestroom op een accu op te slaan. De stroom kan dan wanneer en waar nodig worden gebruikt. Accu opslag helpt om te voldoen aan de huishoudelijke energiebehoeften, wat resulteert in minder of goedkopere elektriciteit van het netwerk..

Warmtepompboiler

Om volledig te kunnen voorzien in het CO2 vrij wonen biedt JD Energy Systems u ook de mogelijkheid water te verwarmen. Met de hybride technologie van de Ariston Lydos Hybrid wordt het rendement van een warmtepomp combineert met de elektrische weerstand van een boiler, hierdoor verbruikt het tot 50 % minder energie ten opzichte van een elektrische boiler van klasse B..