Duurzame oplossingen

Met de duurzame oplossingen van JD Energy Systems gaat u een stap verder in het CO2 neutraal maken van uw woning. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alvast voor te lopen op de tijd. Wat is er nou beter dan een oplaadpunt bij u thuis welke ervoor zorgt dat de accu van uw elektrische auto altijd voldoende opgeladen is? Upgrade uw nieuwe en bestaande installatie met de mogelijkheden aan oplaadpalen, accu´s en warmtepompboilers.

Laadpalen

Thuis laden doe je met de thuis lader van EV HUB of de geïntrigeerde auto lader van Solaredge omvormers zodat u gelijk van uw zonne-energie kunt genieten.
De EVHUB is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat.
Beide worden volledig werkend geïnstalleerd , mocht u zelf de EVHUB willen installeren valt dit natuurlijk ook onder de mogelijkheden..

StorEgde

De StorEdge van Solaredge is ontwikkeld om huiseigenaren energie-onafhankelijker te maken. Daarnaast zorgt de StorEdge ervoor dat u meer bespaart door de overtollige productie van zonnestroom op een accu op te slaan. De stroom kan dan wanneer en waar nodig worden gebruikt. Accu opslag helpt om te voldoen aan de huishoudelijke energiebehoeften, wat resulteert in minder of goedkopere elektriciteit van het netwerk..

Warmtepompboiler

Om volledig te kunnen voorzien in het CO2 vrij wonen biedt JD Energy Systems u ook de mogelijkheid water te verwarmen. Met de hybride technologie van de Atlantic Explorer V4 wordt het rendement van een warmtepomp combineert met de elektrische weerstand van een boiler, hierdoor verbruikt het tot 50 % minder energie ten opzichte van een elektrische boiler van klasse B..