Hoe gaan we te werk?

Met de CO2 reducerende oplossingen van JD Energy Systems kiest u voor kwaliteit en service. Samen met ons streeft u naar een CO2-vrije woning. Vanuit het kantoor in Helmond wordt u begeleid, maken we een afspraak aan huis en zorgt JD Energy Systems voor een weloverwogen aanschaf. Onze vertegenwoordigers komen aan huis en leggen u van A tot Z het volledige concept uit en voorzien u van een eerlijk advies op maat.

Offerte aanvraag

Zodra u een offerte-aanvraag heeft gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Uw wensen zijn leidend in ons advies.

Adviesgesprek

Gedurende het adviesgesprek komt onze vertegenwoordiger bij u langs. Samen bekijkt u de mogelijkheden voor het plaatsen van de zonnepanelen of andere oplossingen. Verder stellen we samen met u een offerte op.

Installatie

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte plannen we in overleg met u een installatiedatum in. Zonder zorgen leven we toe naar de installatie en kunt u onze gecertificeerde installateurs tussen 8.00 en 9.00 uur in de ochtend verwachten.

Oplevering systeem

Na een succesvolle installatie wordt de online omgeving voor u gereed gemaakt of voorzien we u van de juiste aftersales en profiteert u direct van uw installatie. Tot slot zorgen we er in het geval van zonnepanelen samen voor dat de btw-teruggave vlekkeloos verloopt.

Groene toekomst

Vanaf nu kunt u profiteren van uw systeem en gaan we samen een CO2-vrije toekomst tegemoet. Mochten er zich problemen voordoen met uw systeem dan maakt u gebruik van ons gratis serviceplan waarmee u 10 jaar lang geen voorrij- arbeid- of transportkosten betaald

Waar staan we voor?

Persoonlijk advies

Zodra u een offerte-aanvraag heeft gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Uw wensen zijn leidend in ons advies. Bij voorkeur maken we een afspraak aan huis om alles met u door te nemen..

Alles-in-één

JD Energy Systems gaat voor het totaalpakket. Buiten de standaard aanpassingen streven wij ernaar u een totaalpakket te bieden in de weg naar een CO2 vrije woning..

Gemak staat voorop

Met de duurzame oplossingen van JD Energy Systems kiest u voor kwaliteit en service. Vanuit het kantoor in Helmond wordt u begeleid, maken we een afspraak aan huis en zorgt JD Energy Systems voor een weloverwogen aanschaf..

Betrouwbare producten

Met de topmerken als LG, Longi, Ariston, Solaredge, Ecaros, Welltherm en DMEGC Solar zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment. Aan de hand van uw wensen en behoeften gaan wij op zoek naar de meest geschikte fabrikant.