Voedselbank donateur

Een moeilijke tijd is aangebroken voor iedereen, ook voor de voedselbank. De coronacrisis maakt het nog moeilijker voor de huidige klanten van de Voedselbanken die “tijdelijk” niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook merken we, in deze tijd van crisis, dat meer mensen hun hulp juist nu extra hard nodig hebben. En daar is geld voor nodig, veel geld. Deze crisis vraagt veel van de vrijwilligers die de voedselbanken draaiende houden. Zij kunnen namelijk hun werk niet goed meer doen. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten te verstrekken aan hun klanten en hebben we uw hulp hard nodig.

Daarom vragen wij u om te doneren, alle beetjes helpen. Voor iedere verkoop die JD Energy Systems heeft doneren wij 100 euro aan de voedselbank.

Naast deze donatie proberen we ook u mee te laten helpen de voedselbank te doen ondersteunen en vragen we dan ook een donatie te doen samen met ons.

Een ieder zijn steun is heel hard nodig!

Uw woning verduurzamen?

Zonnepanelen ziet u steeds vaker op de Nederlandse daken. Met de zonnepanelen van JD Energy Systems begint u aan de toekomst waarin u CO2 neutraal door het leven zult gaan. U wekt zelf stroom op en heeft daarmee uw eigen duurzame energiebron.