Dmegc zonnepanelen

DMEGC Solar Energy
is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.


DMEGC Magnetics
DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim vijftien duizend employees produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Siemens, Renault of BMW, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

Longi zonnepanelen

Longi is groot geworden door de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere fabrikanten hun cellen inkopen is Longi Solar verantwoordelijk voor haar eigen productie en die van concurrenten. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van..

LG Solar zonnepanelen

LG Solar maakt deel uit van de LG Electronics groep, een vertrouwde merknaam en een financieel sterk, wereldwijd bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Om de beste panelen voor uw zonne-energiesysteem te vinden moet u op de fabrikant kunnen vertrouwen. LG heeft met de LG Solar BiFacial..