LG Solar zonnepanelen

LG Solar maakt deel uit van de LG Electronics groep, een vertrouwde merknaam en een financieel sterk, wereldwijd bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Om de beste panelen voor uw zonne-energiesysteem te vinden moet u op de fabrikant kunnen vertrouwen. LG heeft met de LG Solar BiFacial opmerkelijke betrouwbaarheid van de producten bewezen door middel van intensieve testen. Deze uitgebreide testen zijn de reden waarom de zonnepanelen van LG het “TOP BRAND PV” keurmerk hebben gekregen. Tevens hebben zij de “Intersolar Award” en de “Plus X Award” gekregen, twee van de bekendste innovatieprijzen voor technologie, sport en levensstijl.

Longi zonnepanelen

Longi is groot geworden door de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere fabrikanten hun cellen inkopen is Longi Solar verantwoordelijk voor haar eigen productie en die van concurrenten. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van..

JA-Solar

JA Solar is dé wereldwijde fabrikant van zonnepanelen. Het bedrijf is sinds 2010 wereldwijd de belangrijkste producent van zonnecellen en heeft zich gevestigd als Tier 1 leverancier.

JA Solar streeft ernaar panelen aan te bieden met een ongeëvenaarde omzettingsefficiëntie, opbrengstefficiëntie en JA Solar..