Longi zonnepanelen

Longi is groot geworden door de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere fabrikanten hun cellen inkopen is Longi Solar verantwoordelijk voor haar eigen productie en die van concurrenten. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van monokristallijne zonnecellen. Deze cellen zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld 315Wp Full Black zonnepanelen. In de 20 jaar dat Longi actief is in de zonnepanelenmarkt heeft het meer dan 12 Gigawatt geproduceerd.

LG Solar zonnepanelen

LG Solar maakt deel uit van de LG Electronics groep, een vertrouwde merknaam en een financieel sterk, wereldwijd bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Om de beste panelen voor uw zonne-energiesysteem te vinden moet u op de fabrikant kunnen vertrouwen. LG heeft met de LG Solar BiFacial..

JA Solar

JA Solar is dé wereldwijde fabrikant van zonnepanelen. Het bedrijf is sinds 2010 wereldwijd de belangrijkste producent van zonnecellen en heeft zich gevestigd als Tier 1 leverancier.

JA Solar streeft ernaar panelen aan te bieden met een ongeëvenaarde omzettingsefficiëntie, opbrengstefficiëntie en JA Solar..