SolarEdge omvormers

Het is van belang maximaal rendement te halen uit uw installatie. Met de Power-Optimizers van SolarEdge wordt de focus gelegd op de systeemprestaties op paneel niveau. Het grote verschil met traditionele stringomvormers is het toepassen van de ‘optimizer’. Door de focus te leggen op ieder paneel afzonderlijk ontstaat er geen negatieve invloed van de zwakkere panelen (door plaatselijke schaduwval, prestatie tolerantieverschillen, temperatuursverschillen, transportimpact, etc.).

 

Gebruikelijk zullen de power-optimizers een meerprijs geven aan de initiële investering van een installatie. De prestaties verschillen daarentegen van het Solaredge Systeem ten opzichte van een traditionele installatie vanaf 3.5% tot 30% , afhankelijk van de schaduwvorming en oriëntatie/hellinghoek t.o.v. het zuiden en afhankelijk van de mismatch. 

GoodWe omvormers

GoodWe is toonaangevend als leverancier van seriële omvormers. Door een gemiddeld maandelijks verkoopvolume van 30.000 stuks in 2019 en 12 GW geïnstalleerd in meer dan 100 landen is GoodWe gerangschikt als World Top 10 omvormerfabrikant door Bloomberg, IHS & Wood Mackenzie..