Met zonnepanelen wordt zonne-energie omgezet naar elektriciteit en produceer je dus je eigen duurzame energie. Dit is goed voor de wereld én goed voor de portemonnee. Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak geïnstalleerd worden. Wil jij zonnepanelen kopen? Dan dien je rekening te houden met een aantal zaken. Welke zonnepanelen en het aantal zonnepanelen is namelijk afhankelijk van onder andere de ruimte op je dak, jouw situatie en voorkeuren. Hoeveel rendement verwacht je dat jouw zonnepanelen gaan opleveren? En hoeveel zonnepanelen wil je aanschaffen? Wij adviseren doorgaans om minimaal 7 zonnepanelen te bestellen, bij 350 wP per paneel en een opbrengst van 2000 kWh. Maak je wensen kenbaar en wij nemen je mee door de verschillende mogelijkheden.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Hoge kwaliteit zonnepanelen bestellen

Zonnepanelen zijn voor vrijwel ieder dak geschikt, maar niet alle zonnepanelen leveren hetzelfde op. JD Energy Systems werkt enkel met a-merk zonnepanelen van hoge kwaliteit. Onze merken DMEGC Solar, Longi Solar en LG-Solar behalen een opvallend hoog rendement: tot wel 25%! Als je zonnepanelen koopt bij JD Energy Systems, dan komen ze inclusief omvormer én installatie. Tijdens het adviesgesprek berekenen we hoeveel panelen er op het dak passen en wat de mogelijkheden zijn. Zonnepanelen bestellen doe je gemakkelijk via onze website: vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op. Samen werken we aan een groenere toekomst!

JA Solar

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonnepanelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

In de afgelopen 17 jaar heeft JA Solar met succes meer dan 73 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 135 landen over de hele wereld. Het bedrijf staat al verschillende opeenvolgende jaren genoteerd op de Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

De opbrengst en prijs van zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen wordt vaak gebaseerd op het aantal Wattpiek (Wp) van een zonnepaneel. Wattpiek geeft aan hoeveel energie de paneel maximaal kan opwekken. Dit wordt dus berekend onder de beste omstandigheden. Hoe meer Wattpiek, hoe hoger de gemiddelde prijs van een zonnepaneel. De opbrengst per wattpiek in Nederland is gemiddeld ongeveer 0,88 kWh per jaar. Wat deze duurzame oplossing jou per paneel zal opleveren is afhankelijk van verschillende omgevingsfactoren. De aanschaf van zonnepanelen wordt wel een stuk gemakkelijker gemaakt. Je krijgt namelijk 21% btw terug en wij helpen je bij het aanvragen hiervan. Een win-winsituatie!

Installatie zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen aanschaffen is zo geregeld. De installatie van de groene oplossing moet op de juiste manier gelegd worden. Dit vraagt om expertise en deskundigheid. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over deze specifieke kennis. Niet alleen de plek van de zonnepanelen is belangrijk, maar ook over de plek van de omvormer dient goed over nagedacht worden. Deze twee aparte werkzaamheden worden tijdens de installatie dag voltooid. Zo wek jij binnen no-time je eigen zonne-energie op! Wil jij zonnepanelen kopen en de stap zetten naar een duurzaam energiesysteem? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Agata Kempa
Agata Kempa
1. Juni, 2023.
We zijn zeer tevreden. We waren lang op zoek naar het juiste bedrijf. Van de vele aanbiedingen die we hebben ontvangen, was JD het enige bedrijf dat ervoor zorgde dat we elkaar bij ons thuis ontmoetten voordat we de zonnepanelen installeerden. Lex legde ons uit hoe de panelen werken en vooral wat de prijsverschillen zijn. Zeer snelle installatie en goede communicatie.
Beppie Aarts
Beppie Aarts
1. Juni, 2023.
Een duidelijke uitleg van Lex, monteurs en elektricien denken mee om het zo goed mogelijk te plaatsen zonder veel kabels. Keurig gedaan.
Ronny Snel
Ronny Snel
12. Mei, 2023.
They installed my solar panels and did a great job. Pure quality. People are nice and have mastership. I like people who work accurate. I recommend this company
Joeri Rijs
Joeri Rijs
4. Mei, 2023.
Zeer tevreden!! Op voorhand op meerdere plekken offertes aangevraagd en vergeleken. JD Energy had niet de goedkoopste offerte en levertijd duurde vergeleken met overige leveranciers vrij lang (wat misschien wel een goed teken is), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind duidelijke afspraken, makkelijk contact mee te krijgen, vakkundig en vriendelijk personeel. Kortom een echte aanrader!
Bas Wijn
Bas Wijn
21. April, 2023.
Update 21/04/2023; Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen. Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder. Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd.. Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder! Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten. Bedroevend dat dit soort bedrijven mogen blijven opereren =============================================== 08-03-2023 Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt
Robert Wielders
Robert Wielders
20. April, 2023.
Goede uitleg en advisering door de Accountmanager Roy van Hoof. Advies was duidelijk en helder. Na akkoord meteen een plaatsingsdatum ingepland en die is ook nagekomen, daarnaast vol lof over de monteurs, denken in oplossingen en overleggen wat en hoe de plaatsing het beste kan. Goede samenwerking en een snelle plaatsing. Enthousiaste mannen die van aanpakken weten en geen rommel achterlaten. Top werk. Erg over te spreken en zeker een aanrader.
Twan Linssen
Twan Linssen
16. Maart, 2023.
Mooi bedrijf, goede voorlichting gehad door Lex. Planning duidelijk, en BTW teruggave helemaal door hun geregeld!! Super werk geleverd mannen, ook lof voor de mannen op het dak. Helaas door de sterke wind moest het plaatsen afgebroken worden. Maar er werd dezelfde dag nog door de planning (Luuk) een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt, echte aanrader!
Paul Backx
Paul Backx
14. Maart, 2023.
Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Mijn vragen, gesteld aan kantoorpersoneel, werden direct op een vriendelijke toon beantwoord. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs hebben vakundig werk verricht en keurig netjes gewerkt. Ik ben vol lof over JD Energy Systems kortom een echte aanrader.
Ton van Hest
Ton van Hest
13. Maart, 2023.
JD Systems is een goed bedrijf, een duidelijk voorgesprek(nemen alle tijd) afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kleine onvolkomenheid in de afwerking wordt naderhand snel en deskundig hersteld. Prettige en kundige medewerkers. Goed functionerende product. Opbrengst is boven verwachting. Backcervice ( aanvullende vragen) worden snel en deskundig beantwoord. Enige punt is dat enkele e-draden uitpakken (veroudering door zonlicht)
Frank Peeters
Frank Peeters
9. Maart, 2023.
Ik ben heel tevreden over de geleverde service van dit bedrijf! Van A tot Z prima geregeld en geen verrassingen achteraf! Laat de zon maar schijnen.