Met zonnepanelen wordt zonne-energie omgezet naar elektriciteit en produceer je dus je eigen duurzame energie. Dit is goed voor de wereld én goed voor de portemonnee. Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak geïnstalleerd worden. Wil jij zonnepanelen kopen? Dan dien je rekening te houden met een aantal zaken. Welke zonnepanelen en het aantal zonnepanelen is namelijk afhankelijk van onder andere de ruimte op je dak, jouw situatie en voorkeuren. Hoeveel rendement verwacht je dat jouw zonnepanelen gaan opleveren? En hoeveel zonnepanelen wil je aanschaffen? Wij adviseren doorgaans om minimaal 7 zonnepanelen te bestellen, bij 350 wP per paneel en een opbrengst van 2000 kWh. Maak je wensen kenbaar en wij nemen je mee door de verschillende mogelijkheden.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Hoge kwaliteit zonnepanelen bestellen

Zonnepanelen zijn voor vrijwel ieder dak geschikt, maar niet alle zonnepanelen leveren hetzelfde op. JD Energy Systems werkt enkel met a-merk zonnepanelen van hoge kwaliteit. Onze merken DMEGC Solar, Longi Solar en LG-Solar behalen een opvallend hoog rendement: tot wel 25%! Als je zonnepanelen koopt bij JD Energy Systems, dan komen ze inclusief omvormer én installatie. Tijdens het adviesgesprek berekenen we hoeveel panelen er op het dak passen en wat de mogelijkheden zijn. Zonnepanelen bestellen doe je gemakkelijk via onze website: vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op. Samen werken we aan een groenere toekomst!

DMEGC Solar Energy

DMEGC Solar Energy maakt onderdeel uit van DMEGC Magnetics en is in rap tempo met hun zonnecellen- en panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie.

Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid, worden de producten van DMEGC Solar door specialisten zeker op waarde geschat.

Als je in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Siemens, Renault of BMW, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

Canadian Solar

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Canada. Het bedrijf heft een gedurfde missie: duurzame ontwikkeling bevorderen en een betere en schonere aarde creëren voor toekomstige generaties door elektriciteit te leveren die wordt aangedreven door de zon.

Wereldwijd is Canadian Solar een van de grootste leveranciers van zonnepanelen. In de afgelopen 21 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 67 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 160 landen over de hele wereld. De huidige productie omvat 17 fabrieken met een totale capaciteit van 16 GW.

JA Solar

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonnepanelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

In de afgelopen 17 jaar heeft JA Solar met succes meer dan 73 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 135 landen over de hele wereld. Het bedrijf staat al verschillende opeenvolgende jaren genoteerd op de Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

De opbrengst en prijs van zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen wordt vaak gebaseerd op het aantal Wattpiek (Wp) van een zonnepaneel. Wattpiek geeft aan hoeveel energie de paneel maximaal kan opwekken. Dit wordt dus berekend onder de beste omstandigheden. Hoe meer Wattpiek, hoe hoger de gemiddelde prijs van een zonnepaneel. De opbrengst per wattpiek in Nederland is gemiddeld ongeveer 0,88 kWh per jaar. Wat deze duurzame oplossing jou per paneel zal opleveren is afhankelijk van verschillende omgevingsfactoren. De aanschaf van zonnepanelen wordt wel een stuk gemakkelijker gemaakt. Je krijgt namelijk 21% btw terug en wij helpen je bij het aanvragen hiervan. Een win-winsituatie!

Installatie zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen aanschaffen is zo geregeld. De installatie van de groene oplossing moet op de juiste manier gelegd worden. Dit vraagt om expertise en deskundigheid. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over deze specifieke kennis. Niet alleen de plek van de zonnepanelen is belangrijk, maar ook over de plek van de omvormer dient goed over nagedacht worden. Deze twee aparte werkzaamheden worden tijdens de installatie dag voltooid. Zo wek jij binnen no-time je eigen zonne-energie op! Wil jij zonnepanelen kopen en de stap zetten naar een duurzaam energiesysteem? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.