Ons aanbod in warmtepompen

Bij JD Energy Systems begrijpen we dat een comfortabele en duurzame leefomgeving belangrijk is voor jou. Daarom bieden we warmtepompen van het merk Remeha aan. Remeha, al sinds 1935 werkzaam op het gebied van binnenklimaatoplossingen, streeft ernaar om jouw comfort te vergroten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Of je nu een compacte oplossing voor je woning zoekt of een geavanceerd systeem voor een groot bedrijfspand, wij hebben de perfecte warmtepomp voor jouw behoeften.

De warmtepompen van Remeha zijn ontworpen met oog voor detail en efficiëntie. Ze zijn steeds zuiniger en slimmer, waardoor ze niet alleen je energierekening verlagen, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen. Bij JD Energy Systems bieden we onder andere de Remeha Elga Ace en Mercuria Ace modellen aan. Deze hybride en all-electric oplossingen zijn ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die hun verwarmingssystemen willen moderniseren en verduurzamen.

remeha warmtepomp bevestigd aan de muur
De voordelen van Remeha warmtepompen

Remeha warmtepompen staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. De Elga Ace, bijvoorbeeld, komt in vermogens van 4 tot 6 kW en is een hybride systeem dat perfect integreert met je bestaande cv-ketel. Dit betekent dat je zowel gas als elektriciteit kunt gebruiken, wat flexibiliteit en kostenbesparingen oplevert. De Mercuria Ace biedt zelfs een nog bredere capaciteitsrange van 4 tot 16 kW en is beschikbaar in zowel hybride als all-electric uitvoeringen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende typen woningen en bedrijfsruimten.

Een van de unieke aspecten van de Elga Ace MB en Mercuria Ace MB is dat ze specifiek zijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Ze zijn geschikt voor 80% van de Nederlandse installaties en bieden geavanceerde functies zoals zone-regeling en de mogelijkheid om uit te breiden met een sanitair boilervat. Bovendien hebben deze modellen uitstekende specificaties met een COP (Coefficient of Performance) van 4,95 tot 5,15 bij een buitentemperatuur van 7 graden Celsius en een watertemperatuur van 35 graden Celsius. Dit betekent dat ze zeer efficiënt zijn en een aanzienlijke energiebesparing kunnen opleveren.

Mercuria warmtepomp
Hoe kies je de juiste warmtepomp?

Het kiezen van de juiste warmtepomp kan een uitdaging zijn, maar bij JD Energy Systems staan we klaar om je te helpen. De keuze hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van je woning, je huidige verwarmingssysteem en je specifieke verwarmings- en koelingsbehoeften. Onze experts kunnen je adviseren over welke Remeha warmtepomp het beste bij jouw situatie past.

De Elga Ace is een uitstekende keuze voor wie een eenvoudige, efficiënte hybride oplossing zoekt. Dit model is gemakkelijk te installeren en vereist geen f-gassencertificering, wat het proces vereenvoudigt en kosten bespaart. De Mercuria Ace, daarentegen, is ideaal voor grotere woningen of bedrijfsruimten die een krachtiger en veelzijdiger systeem nodig hebben. Dit model biedt niet alleen verwarming maar ook koeling, wat het een all-round oplossing maakt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Met een Remeha warmtepomp van JD Energy Systems investeer je in een duurzame, efficiënte en comfortabele toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je woning of bedrijfspand te verduurzamen met de warmtepompen van Remeha.

Advies aanvragen

Wij bieden deskundig advies, hoogwaardige producten en professionele installatiediensten om ervoor te zorgen dat jouw binnenklimaat altijd comfortabel is, ongeacht het seizoen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw airconditioningsysteem te bespreken en te laten installeren

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze duurzame oplossingen

Laadpalen