Zonnepanelen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De afgelopen jaren zijn er steeds meer huishoudens overgestapt op deze duurzame oplossing waarbij zonne-energie wordt opgewekt. Het loont sterk om te investeren in zonnepanelen: je bespaart al snel honderden euro’s op de jaarlijkse energiekosten. Hoeveel je precies bespaart is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal panelen, het maximale vermogen per paneel en de locatie en ligging van het pand.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Zonnepanelen installeren: de kosten

Zonnepanelen installeren kost je gemiddeld €5000, maar dit kan ook meer of minder zijn, afhankelijk van de eerder genoemde factoren. Onze zonnepaneel installateurs plaatsen de zonnepanelen zorgvuldig en nauwkeurig, zodat jij het maximale uit de investering haalt. Ben je er nog niet helemaal over uit of je zonnepanelen wilt laten installeren? We geven je persoonlijk advies en beantwoorden vrijblijvend je vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zo installeren we jouw zonnepanelen

Streeft jouw huishouden naar een lage CO2-uitstoot? En wil je besparen op je energiekosten? Daar kunnen zonnepanelen op je dak jou bij helpen. Bij JD Energy Systems kun je zonnepanelen kopen, maar we komen ze ook bij jou thuis installeren. Nadat we een offerte aanvraag hebben ontvangen, brengt een van onze specialisten een bezoek aan huis. Voor een kopje koffie en om kennis te maken, maar ook om de mogelijkheden te bespreken tijdens een adviesgesprek. We stellen op basis van je wensen en doelen een offerte op. Ben je hiermee akkoord? Dan komt onze gecertificeerde installateur langs op de afgesproken installatie dag. 


De zonnepanelen worden geplaatst en de omvormer wordt gemonteerd en aangesloten in de meterkast. Hoe de panelen precies bevestigd worden is afhankelijk van het soort dak. Bij een plat dak werken we met steunen, omdat we niet in het dak kunnen schroeven. Bij een hellend of schuin dak kunnen de panelen direct op de dakpannen bevestigd worden, dankzij het gebruik van dakhaken. Ongeacht het soort dak dat je hebt: de panelen worden deskundig geïnstalleerd. Wil je zonnepanelen laten installeren door JD Energy Systems? Vraag dan een offerte aan!

Zonnepanelen laten installeren bij jou thuis

De aansluiting van je zonnepanelen is dankzij de jarenlange ervaring van onze installateurs binnen no-time geregeld. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een probleem voordoet, bijvoorbeeld na extreme weersomstandigheden of een storing in de meterkast. Als klant van JD Energy Systems maak je tien jaar lang gebruik van ons gratis serviceplan. Je betaalt dan geen voorrij-, arbeid of transportkosten! Wil jij zonnepanelen laten installeren op het dak van je huis, een bijgebouw of bedrijfspand? Dit kunnen wij voor je regelen! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.