Zonnepanelen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De afgelopen jaren zijn er steeds meer huishoudens overgestapt op deze duurzame oplossing waarbij zonne-energie wordt opgewekt. Het loont sterk om te investeren in zonnepanelen: je bespaart al snel honderden euro’s op de jaarlijkse energiekosten. Hoeveel je precies bespaart is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal panelen, het maximale vermogen per paneel en de locatie en ligging van het pand.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Zonnepanelen installeren: de kosten

Zonnepanelen installeren kost je gemiddeld €5000, maar dit kan ook meer of minder zijn, afhankelijk van de eerder genoemde factoren. Onze zonnepaneel installateurs plaatsen de zonnepanelen zorgvuldig en nauwkeurig, zodat jij het maximale uit de investering haalt. Ben je er nog niet helemaal over uit of je zonnepanelen wilt laten installeren? We geven je persoonlijk advies en beantwoorden vrijblijvend je vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zo installeren we jouw zonnepanelen

Streeft jouw huishouden naar een lage CO2-uitstoot? En wil je besparen op je energiekosten? Daar kunnen zonnepanelen op je dak jou bij helpen. Bij JD Energy Systems kun je zonnepanelen kopen, maar we komen ze ook bij jou thuis installeren. Nadat we een offerte aanvraag hebben ontvangen, brengt een van onze specialisten een bezoek aan huis. Voor een kopje koffie en om kennis te maken, maar ook om de mogelijkheden te bespreken tijdens een adviesgesprek. We stellen op basis van je wensen en doelen een offerte op. Ben je hiermee akkoord? Dan komt onze gecertificeerde installateur langs op de afgesproken installatie dag. 


De zonnepanelen worden geplaatst en de omvormer wordt gemonteerd en aangesloten in de meterkast. Hoe de panelen precies bevestigd worden is afhankelijk van het soort dak. Bij een plat dak werken we met steunen, omdat we niet in het dak kunnen schroeven. Bij een hellend of schuin dak kunnen de panelen direct op de dakpannen bevestigd worden, dankzij het gebruik van dakhaken. Ongeacht het soort dak dat je hebt: de panelen worden deskundig geïnstalleerd. Wil je zonnepanelen laten installeren door JD Energy Systems? Vraag dan een offerte aan!

Zonnepanelen laten installeren bij jou thuis

De aansluiting van je zonnepanelen is dankzij de jarenlange ervaring van onze installateurs binnen no-time geregeld. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een probleem voordoet, bijvoorbeeld na extreme weersomstandigheden of een storing in de meterkast. Als klant van JD Energy Systems maak je tien jaar lang gebruik van ons gratis serviceplan. Je betaalt dan geen voorrij-, arbeid of transportkosten! Wil jij zonnepanelen laten installeren op het dak van je huis, een bijgebouw of bedrijfspand? Dit kunnen wij voor je regelen! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Onze merken

Zonnepanelen

JA Solar
REC

Omvormers

SolarEdge
GoodWe
Enphase

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Agata Kempa
Agata Kempa
1. Juni, 2023.
We zijn zeer tevreden. We waren lang op zoek naar het juiste bedrijf. Van de vele aanbiedingen die we hebben ontvangen, was JD het enige bedrijf dat ervoor zorgde dat we elkaar bij ons thuis ontmoetten voordat we de zonnepanelen installeerden. Lex legde ons uit hoe de panelen werken en vooral wat de prijsverschillen zijn. Zeer snelle installatie en goede communicatie.
Beppie Aarts
Beppie Aarts
1. Juni, 2023.
Een duidelijke uitleg van Lex, monteurs en elektricien denken mee om het zo goed mogelijk te plaatsen zonder veel kabels. Keurig gedaan.
Ronny Snel
Ronny Snel
12. Mei, 2023.
They installed my solar panels and did a great job. Pure quality. People are nice and have mastership. I like people who work accurate. I recommend this company
Joeri Rijs
Joeri Rijs
4. Mei, 2023.
Zeer tevreden!! Op voorhand op meerdere plekken offertes aangevraagd en vergeleken. JD Energy had niet de goedkoopste offerte en levertijd duurde vergeleken met overige leveranciers vrij lang (wat misschien wel een goed teken is), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind duidelijke afspraken, makkelijk contact mee te krijgen, vakkundig en vriendelijk personeel. Kortom een echte aanrader!
Bas Wijn
Bas Wijn
21. April, 2023.
Update 21/04/2023; Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen. Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder. Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd.. Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder! Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten. Bedroevend dat dit soort bedrijven mogen blijven opereren =============================================== 08-03-2023 Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt
Robert Wielders
Robert Wielders
20. April, 2023.
Goede uitleg en advisering door de Accountmanager Roy van Hoof. Advies was duidelijk en helder. Na akkoord meteen een plaatsingsdatum ingepland en die is ook nagekomen, daarnaast vol lof over de monteurs, denken in oplossingen en overleggen wat en hoe de plaatsing het beste kan. Goede samenwerking en een snelle plaatsing. Enthousiaste mannen die van aanpakken weten en geen rommel achterlaten. Top werk. Erg over te spreken en zeker een aanrader.
Twan Linssen
Twan Linssen
16. Maart, 2023.
Mooi bedrijf, goede voorlichting gehad door Lex. Planning duidelijk, en BTW teruggave helemaal door hun geregeld!! Super werk geleverd mannen, ook lof voor de mannen op het dak. Helaas door de sterke wind moest het plaatsen afgebroken worden. Maar er werd dezelfde dag nog door de planning (Luuk) een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt, echte aanrader!
Paul Backx
Paul Backx
14. Maart, 2023.
Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Mijn vragen, gesteld aan kantoorpersoneel, werden direct op een vriendelijke toon beantwoord. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs hebben vakundig werk verricht en keurig netjes gewerkt. Ik ben vol lof over JD Energy Systems kortom een echte aanrader.
Ton van Hest
Ton van Hest
13. Maart, 2023.
JD Systems is een goed bedrijf, een duidelijk voorgesprek(nemen alle tijd) afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kleine onvolkomenheid in de afwerking wordt naderhand snel en deskundig hersteld. Prettige en kundige medewerkers. Goed functionerende product. Opbrengst is boven verwachting. Backcervice ( aanvullende vragen) worden snel en deskundig beantwoord. Enige punt is dat enkele e-draden uitpakken (veroudering door zonlicht)
Frank Peeters
Frank Peeters
9. Maart, 2023.
Ik ben heel tevreden over de geleverde service van dit bedrijf! Van A tot Z prima geregeld en geen verrassingen achteraf! Laat de zon maar schijnen.