Wil jij stappen zetten naar een energie neutrale woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer je af wil van maandelijks hoge energiekosten, zijn zonnepanelen een goede investering. Daarnaast draag je met zonnepanelen van JD Energy Systems bij aan een beter milieu.

We zijn van A tot Z betrokken bij de aanschaf van zonnepanelen en nemen al je zorgen uit handen. Met de zonnepanelen van JD Energy Systems en het bijbehorende serviceplan is jouw dak in een handomdraai voorzien van zonnepanelen.

Wij werken exclusief met zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit, zoals Hyundai en Jinko Solar. Deze merken zijn uitvoerig getest en beschikken over alle benodigde keurmerken, waaronder het gerenommeerde testorgaan van TUV Nederland.

Onze merken

Hyundai

Hyundai Solar is in 2005 opgericht door Hyundai Heavy Industries (HHI), een populaire speler in de zware industrie, met productiecentra in Eumseong, Korea. Hyundai is ook de grootste zonnecellen- en panelenfabrikant in Zuid-Korea en heeft een zonnecellenproductiecapaciteit van 600MW per jaar. Zij leveren PV-producten van hoge kwaliteit.

 

 

 

Jinko Solar

Als de eerste grote producent van zonnepanelen speelt Jinko Solar als sinds jaar en dag wereldwijd een belangrijke rol in onze duurzame energie opwekking. Ten behoeve van een optimale kwaliteitsborging, baseert Jinko Solar zich in haar ontwikkelstrategie op een verticale integratie waarbij tot en met de cellen ontwikkeld en geproduceerd worden in het eigen lab.

 

 

Omvormers

Een omvormer zet de opgewekte gelijkspanning van de zonnepanelen om naar wisselstroom. Deze stroom kun je vervolgens gebruiken in je huishouden óf doorverkopen aan je energieleverancier.

Offerte voor zonnepanelen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BTW teruggave zonnepanelen

Ook jij profiteert van de btw teruggave wanneer je zonnepanelen aanschaft. Wij voorzien je van alle hulp in het volledige traject en het terugkrijgen van de 21% BTW. Wij staan ten alle tijden voor je klaar!

Onze duurzame oplossingen

Laadpalen