Zonnepanelen

Met de zonnepanelen van JD Energy Systems bent u voorzien van een compact aanbod in topmerken. Zowel DMEGC Solar, Longi solar als LG-Solar zijn Tier 1 spelers op de markt en bieden u alle een aanbod in topkwaliteit. De merken zijn uitvoerig getest en beschikken over alle benodigde keurmerken waaronder het gerenommeerde test orgaan van TUV Nederland

DMEGC Solar Energy

Is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.


Longi
Longi is groot geworden door de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere fabrikanten hun cellen inkopen is Longi Solar verantwoordelijk voor haar eigen productie en die van concurrenten. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van..

LG Solar
LG Solar maakt deel uit van de LG Electronics groep, een vertrouwde merknaam en een financieel sterk, wereldwijd bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Om de beste panelen voor uw zonne-energiesysteem te vinden moet u op de fabrikant kunnen vertrouwen. LG heeft met de LG Solar BiFacial..

Betrouwbare producten

Met de topmerken als DMEGC, LG, Longi, Atlantic, Solaredge, Ecaros en Welltherm zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment. Aan de hand van uw wensen en behoeften gaan wij op zoek naar de meest geschikte fabrikant.