Wil jij stappen zetten naar een energie neutrale woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer je af wil van maandelijks hoge energiekosten, zijn zonnepanelen een goede investering. Daarnaast draag je met zonnepanelen van JD Energy Systems bij aan een beter milieu.

We zijn van A tot Z betrokken bij de aanschaf van zonnepanelen en nemen al je zorgen uit handen. Met de zonnepanelen van JD Energy Systems en het bijbehorende serviceplan is jouw dak in een handomdraai voorzien van zonnepanelen.

Wij werken exclusief met zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit, zoals REC, Canadian Solar en JA Solar. Deze merken zijn uitvoerig getest en beschikken over alle benodigde keurmerken, waaronder het gerenommeerde testorgaan van TUV Nederland.

Onze merken

REC

Uw huis verdient een zonne-energiesysteem dat er geweldig uitziet en onder alle omstandigheden een hoog vermogen levert, zelfs in gedeeltelijke schaduw. Ontdek REC’s line-up van premium zonnepanelen, waaronder de bekroonde REC Alpha-serie; een ideaal zonnepaneel voor residentiële zonne-energie.

REC, opgericht in Noorwegen in 1996, is uitgegroeid tot een internationaal, baanbrekend zonne-energiebedrijf met Scandinavisch erfgoed. Met ongeveer 38 miljoen geproduceerde panelen en een betrouwbare garantie heeft REC een solide basis en een mooie toekomst in de zonne-industrie.

Canadian Solar

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Canada. Het bedrijf heft een gedurfde missie: duurzame ontwikkeling bevorderen en een betere en schonere aarde creëren voor toekomstige generaties door elektriciteit te leveren die wordt aangedreven door de zon.

Wereldwijd is Canadian Solar een van de grootste leveranciers van zonnepanelen. In de afgelopen 21 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 67 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 160 landen over de hele wereld. De huidige productie omvat 17 fabrieken met een totale capaciteit van 16 GW.

JA Solar

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonnepanelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

In de afgelopen 17 jaar heeft JA Solar met succes meer dan 73 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 135 landen over de hele wereld. Het bedrijf staat al verschillende opeenvolgende jaren genoteerd op de Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

Omvormers

Een omvormer zet de opgewekte gelijkspanning van de zonnepanelen om naar wisselstroom. Deze stroom kun je vervolgens gebruiken in je huishouden óf doorverkopen aan je energieleverancier.

Offerte voor zonnepanelen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BTW teruggave zonnepanelen

Ook jij profiteert van de btw teruggave wanneer je zonnepanelen aanschaft. Wij voorzien je van alle hulp in het volledige traject en het terugkrijgen van de 21% BTW. Wij staan ten alle tijden voor je klaar!

Onze duurzame oplossingen

Laadpalen