Van de 14.337 woningen in Veghel is ruim driekwart gebouwd voor de eeuwwisseling. Veel van deze woningen scoren ondermaats qua energielabel. Aangezien 68% van de woningvoorraad in uw woonplaats koopwoningen betreft, is dat ongunstig voor de verkoopwaarde. Door zonnepanelen te kopen verhoogt u de woningwaarde en verbetert het energielabel direct. U kunt een dergelijke investering tegelijkertijd plegen, samen met andere te nemen duurzaamheidsmaatregelen zoals spouwmuurisolatie en het aanschaffen van HR-glas. Veelal zijn er subsidies die dit stimuleren.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Zonnepanelen aanschaffen in Veghel

Grote kans dat wanneer u zonnepanelen aanschaft, dat die terechtkomen op een schuin dak. Gelet op het soms regenachtige klimaat in Nederland, is een schuin dak, ook wel zadeldak genoemd, de klassieker onder de woningdaken in Nederland. Echter ook steeds meer andere gebouwen worden met een dak met hellingshoek uitgerust vanwege de goede afwateringseigenschappen.

Wist u dat 21% van alle schuine daken van vóór 1900 nog steeds is bedekt met de originele

Kleidakpannen? Ook voor dergelijke gebouwen is het mogelijk om ze, met behoud van de oorspronkelijke dakbedekking, uit te rusten met zonnepanelen. Daarbij wordt de oorspronkelijke hellingshoek aangehouden. Check wel even of uw gemeente het toe staat. Overigens is het ook mogelijk om zonnepanelen op uw plat dak in Veghel aan te brengen. Bijvoorbeeld wanneer u over een aanbouw beschikt en u niet wilt dat de panelen zichtbaar zijn vanaf straathoogte, zoals bij een schuin dak.

Groene energie voor iedereen

Schrikt u van de kosten voor de aanschaf van zonnepanelen? Wilt u wel zonnepanelen kopen maar heeft u er de financiële middelen niet voor? Anno 2023 is er de Stimuleringslening Duurzaamheid Meierijstad Particulieren. Daarmee maakt u in Veghel aanspraak op een lening t.b.v. de investering tegen een gunstig rentetarief. Maak hier gebruik van om uw duurzaamheidswensen alsnog te realiseren.

In de loop der tijd komen er dikwijls nieuwe duurzaamheidsregelingen bij op zowel nationaal als lokaal niveau. Andere regelingen vallen soms af, dus het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de actualiteit hieromtrent. Neem daarom contact op met JD Energy Systems, een typisch Brabants bedrijf. Particulier of ondernemer? Wij monitoren de beschikbare regelingen bij u in de buurt en nemen u de volledige projectrealisatie uit handen.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Agata Kempa
Agata Kempa
1. Juni, 2023.
We zijn zeer tevreden. We waren lang op zoek naar het juiste bedrijf. Van de vele aanbiedingen die we hebben ontvangen, was JD het enige bedrijf dat ervoor zorgde dat we elkaar bij ons thuis ontmoetten voordat we de zonnepanelen installeerden. Lex legde ons uit hoe de panelen werken en vooral wat de prijsverschillen zijn. Zeer snelle installatie en goede communicatie.
Beppie Aarts
Beppie Aarts
1. Juni, 2023.
Een duidelijke uitleg van Lex, monteurs en elektricien denken mee om het zo goed mogelijk te plaatsen zonder veel kabels. Keurig gedaan.
Ronny Snel
Ronny Snel
12. Mei, 2023.
They installed my solar panels and did a great job. Pure quality. People are nice and have mastership. I like people who work accurate. I recommend this company
Joeri Rijs
Joeri Rijs
4. Mei, 2023.
Zeer tevreden!! Op voorhand op meerdere plekken offertes aangevraagd en vergeleken. JD Energy had niet de goedkoopste offerte en levertijd duurde vergeleken met overige leveranciers vrij lang (wat misschien wel een goed teken is), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind duidelijke afspraken, makkelijk contact mee te krijgen, vakkundig en vriendelijk personeel. Kortom een echte aanrader!
Bas Wijn
Bas Wijn
21. April, 2023.
Update 21/04/2023; Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen. Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder. Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd.. Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder! Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten. Bedroevend dat dit soort bedrijven mogen blijven opereren =============================================== 08-03-2023 Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt
Robert Wielders
Robert Wielders
20. April, 2023.
Goede uitleg en advisering door de Accountmanager Roy van Hoof. Advies was duidelijk en helder. Na akkoord meteen een plaatsingsdatum ingepland en die is ook nagekomen, daarnaast vol lof over de monteurs, denken in oplossingen en overleggen wat en hoe de plaatsing het beste kan. Goede samenwerking en een snelle plaatsing. Enthousiaste mannen die van aanpakken weten en geen rommel achterlaten. Top werk. Erg over te spreken en zeker een aanrader.
Twan Linssen
Twan Linssen
16. Maart, 2023.
Mooi bedrijf, goede voorlichting gehad door Lex. Planning duidelijk, en BTW teruggave helemaal door hun geregeld!! Super werk geleverd mannen, ook lof voor de mannen op het dak. Helaas door de sterke wind moest het plaatsen afgebroken worden. Maar er werd dezelfde dag nog door de planning (Luuk) een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt, echte aanrader!
Paul Backx
Paul Backx
14. Maart, 2023.
Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Mijn vragen, gesteld aan kantoorpersoneel, werden direct op een vriendelijke toon beantwoord. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs hebben vakundig werk verricht en keurig netjes gewerkt. Ik ben vol lof over JD Energy Systems kortom een echte aanrader.
Ton van Hest
Ton van Hest
13. Maart, 2023.
JD Systems is een goed bedrijf, een duidelijk voorgesprek(nemen alle tijd) afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kleine onvolkomenheid in de afwerking wordt naderhand snel en deskundig hersteld. Prettige en kundige medewerkers. Goed functionerende product. Opbrengst is boven verwachting. Backcervice ( aanvullende vragen) worden snel en deskundig beantwoord. Enige punt is dat enkele e-draden uitpakken (veroudering door zonlicht)
Frank Peeters
Frank Peeters
9. Maart, 2023.
Ik ben heel tevreden over de geleverde service van dit bedrijf! Van A tot Z prima geregeld en geen verrassingen achteraf! Laat de zon maar schijnen.