Ondanks alle ontwikkelingen t.a.v. duurzame energie alsmede berichten rondom de salderingsregeling, bespaar je door middel van een zonnepaneel nog steeds significant energiekosten. Anno 2023 is dat helemaal het geval want de tarieven voor afname van reguliere stroom en gas zijn onder andere als gevolg van inflatie en gebeurtenissen op de mondiale wereldmarkt, sterk gestegen. Het is niet voor niets dat veel consumenten financieel met de handen in het haar zitten.

Omdat je in de avonduren ook stroom nodig hebt, zul je vooralsnog altijd aangesloten blijven op een energieleverancier. Tot en met 2024 beperken je zonnepanelen direct de kosten van de energierekening, aangezien de opbrengst wordt gesaldeerd met het verbruik. In de jaren daarna verandert deze regeling maar bespaart een zonnepaneel je nog steeds veel kosten.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Wat kost dat, zonnepanelen op mijn dak?

Vanzelfsprekend vergt de installatie van een PV-systeem een eenmalige investering. Wat een set zonnepanelen je kost is afhankelijk van diverse factoren. Verschillende merken staan voor verschillende kwaliteitsgradaties. Bovendien is het ook relevant wat de maximale opbrengst van een bepaald paneel is. Des te meer stroom dit genereert des te meer toegevoegde waarde het systeem levert. Maar daar hangt dikwijls ook een investeringsplaatje aan.

Wat dat je kost, zo’n set zonnepanelen, is ook afhankelijk van het aantal eenheden dat op je dak kan worden gemonteerd. Des te meer panelen des te hoger de opbrengst. Maar het moge duidelijk zijn, wat de kosten van een zonnepaneel ook zijn, het bespaart je in alle gevallen ook weer kosten.

Voortschrijdende techniek

Onder andere door overproductie op de Aziatische markten alsmede door allerlei schaalvoordelen in de productie, zijn de kosten van zonnepanelen de laatste jaren aanzienlijk gedaald. Daarnaast is de techniek steeds verbeterd. Dat is ook de reden waarom er in veel gevallen geen subsidie meer op te verkrijgen is. Een PV-systeem is gewoonweg een rendabele investering.

Wil je weten wat een betrouwbaar systeem van zonnepanelen via JD Energy Systems je kost? Vraag direct vrijblijvend offerte op via onze website.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.