Tilburg kent volgens de databank van de gemeente Tilburg maar liefst 105.264 woningen per 2023. Ruimt 37% beschikt over een energielabel A, hetgeen in vergelijking tot het Nederlands gemiddelde van 32%, hoog is. Door uw energielabel te verbeteren gaat niet alleen uw energierekening omlaag, maar stijgt dikwijls ook de woningwaarde. Een van de manieren om het label te verbeteren is door zonnepanelen te kopen en te laten installeren.

Anno 2023 besparen in Tilburg al 16.271 geregistreerde zonnepaneelhouders kosten t.a.v. energie met zonnepanelen. Investeert u ook en vergroot u de duurzaamheidsvoorsprong van uw gemeente nog verder?

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Investeringsmogelijkheden te over

De huidige woningvoorraad van de gemeente Tilburg bestaat uit 52.527 koopwoningen en nagenoeg net zoveel huurwoningen. Bent u de eigenaar van uw woning dan kunt u volledig zelf bepalen of u zonnepanelen wilt kopen of niet. Huurders moeten eerst in overleg met hun huisbaas. Het is mogelijk om zonnepanelen op het schuin dak van uw woning te leggen. De hellingshoek is dan al voorgevormd en de gemiddelde hoek van een dergelijk zadeldak in Nederland is ideaal voor installatie van een PV-systeem.

Zijn er belemmeringen t.a.v. uw woningdak maar beschikt u wel over een aanbouw zoals een uitbouwkeuken of een garage met een plat dak? Daar kunnen ook zonnepanelen op worden geïnstalleerd. Het voordeel is dat de hellingshoek en oriëntatierichting dan perfect op de omgeving afgestemd kunnen worden. Dit vergt wel een kleine investering in een dragende structuur.

Kind aan huis

JD Energy Systems is een typisch Brabant zonnepaneelbedrijf dat zich vooral richt op zakelijke en particuliere clientèle in eigen provincie. Ook in Tilburg zijn wij kind aan huis en hielpen wij al menige klant met het beperken van energiekosten met zonnepanelen. Wij zijn een lokaal bedrijf, maken gebruik van lokale installatiebedrijven en louter beproefde technische merken.

Systeem van zonnepanelen geïnstalleerd? Besparen maar! En wees gerust. Mocht aftersales service nodig zijn in de vorm van onderhoud of het oplossen van calamiteiten? Dit komt nauwelijks voor, maar indien dat wel noodzakelijk is, is JD Energy Systems direct kosteloos beschikbaar.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Agata Kempa
Agata Kempa
1. Juni, 2023.
We zijn zeer tevreden. We waren lang op zoek naar het juiste bedrijf. Van de vele aanbiedingen die we hebben ontvangen, was JD het enige bedrijf dat ervoor zorgde dat we elkaar bij ons thuis ontmoetten voordat we de zonnepanelen installeerden. Lex legde ons uit hoe de panelen werken en vooral wat de prijsverschillen zijn. Zeer snelle installatie en goede communicatie.
Beppie Aarts
Beppie Aarts
1. Juni, 2023.
Een duidelijke uitleg van Lex, monteurs en elektricien denken mee om het zo goed mogelijk te plaatsen zonder veel kabels. Keurig gedaan.
Ronny Snel
Ronny Snel
12. Mei, 2023.
They installed my solar panels and did a great job. Pure quality. People are nice and have mastership. I like people who work accurate. I recommend this company
Joeri Rijs
Joeri Rijs
4. Mei, 2023.
Zeer tevreden!! Op voorhand op meerdere plekken offertes aangevraagd en vergeleken. JD Energy had niet de goedkoopste offerte en levertijd duurde vergeleken met overige leveranciers vrij lang (wat misschien wel een goed teken is), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind duidelijke afspraken, makkelijk contact mee te krijgen, vakkundig en vriendelijk personeel. Kortom een echte aanrader!
Bas Wijn
Bas Wijn
21. April, 2023.
Update 21/04/2023; Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen. Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder. Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd.. Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder! Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten. Bedroevend dat dit soort bedrijven mogen blijven opereren =============================================== 08-03-2023 Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt
Robert Wielders
Robert Wielders
20. April, 2023.
Goede uitleg en advisering door de Accountmanager Roy van Hoof. Advies was duidelijk en helder. Na akkoord meteen een plaatsingsdatum ingepland en die is ook nagekomen, daarnaast vol lof over de monteurs, denken in oplossingen en overleggen wat en hoe de plaatsing het beste kan. Goede samenwerking en een snelle plaatsing. Enthousiaste mannen die van aanpakken weten en geen rommel achterlaten. Top werk. Erg over te spreken en zeker een aanrader.
Twan Linssen
Twan Linssen
16. Maart, 2023.
Mooi bedrijf, goede voorlichting gehad door Lex. Planning duidelijk, en BTW teruggave helemaal door hun geregeld!! Super werk geleverd mannen, ook lof voor de mannen op het dak. Helaas door de sterke wind moest het plaatsen afgebroken worden. Maar er werd dezelfde dag nog door de planning (Luuk) een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt, echte aanrader!
Paul Backx
Paul Backx
14. Maart, 2023.
Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Mijn vragen, gesteld aan kantoorpersoneel, werden direct op een vriendelijke toon beantwoord. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs hebben vakundig werk verricht en keurig netjes gewerkt. Ik ben vol lof over JD Energy Systems kortom een echte aanrader.
Ton van Hest
Ton van Hest
13. Maart, 2023.
JD Systems is een goed bedrijf, een duidelijk voorgesprek(nemen alle tijd) afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kleine onvolkomenheid in de afwerking wordt naderhand snel en deskundig hersteld. Prettige en kundige medewerkers. Goed functionerende product. Opbrengst is boven verwachting. Backcervice ( aanvullende vragen) worden snel en deskundig beantwoord. Enige punt is dat enkele e-draden uitpakken (veroudering door zonlicht)
Frank Peeters
Frank Peeters
9. Maart, 2023.
Ik ben heel tevreden over de geleverde service van dit bedrijf! Van A tot Z prima geregeld en geen verrassingen achteraf! Laat de zon maar schijnen.