Overweeg je al langere tijd om zonnepanelen te kopen? Door de hoge prijs van energie is het daarvoor een uitstekend moment. En er is nog een reden om ervoor te zorgen dat je dak nog in 2023 wordt uitgerust met een PV-systeem. Tot en met 2024 blijft de huidige salderingsregeling namelijk nog intact. Dat betekent dat je het verbruik en de opwekking tegen elkaar kunt wegstrepen.

Feitelijk betekent de salderingsregeling dat je zonnepanelen kunt kopen met subsidie. Na 2025 is het niet meer mogelijk om (geheel) te salderen en moet je je stroom terugleveren tegen een lager tarief dat door de energieleverancier wordt bepaald. Op dat moment wordt het rendement een stuk minder gunstig.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Zonnepanelen kopen bij een betrouwbare leverancier en installateur

Bij JD Energy Systems weten we wat jou als consument beweegt. We begeleiden je daarom bij de aanschaf van een voor jou geschikt PV-systeem van A tot Z. Jouw traject van zonnepanelen kopen en laten installeren start met het doen van een prijsopgaaf via onze website. Vul alle gegevens in en laat weten waar jouw informatiebehoefte naar uitgaat. Want afgezien van zonnepanelen kun je bij ons ook aanverwante duurzame technologie kopen zoals opslagapparatuur voor energie. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor het plaatsen van laadpalen.

Als specialist op het gebied van zonnestroom leveren wij onder andere systemen van REC, Canadian Solar en JA Solar. Zonnepanelen kopen doe je tegen de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding bij JD Energy Systems.

Het trajectverloop

Anno 2023 bestaat er geen landelijke regeling meer waarmee je als particulier zonnepanelen kunt kopen met subsidie. Wel is er sprake van gunstige Btw-condities. In sommige gevallen zijn er investeringsstimuleringsregelingen die vanuit gemeenten worden geïnitieerd. Wij zijn goed op de hoogte van dergelijke lokale mogelijkheden van subsidie. Wanneer daar een kans ligt in jouw situatie, dan zullen we je er zeker op attenderen.

Na een bezoek van onze technicus ontvang je voor de zonnepanelen die je wilt kopen een gedetailleerd installatieplan inclusief prijsopgaaf. Bij akkoord komen wij je systeem conform afspraken installeren en in werking stellen. Je bent daarna tot 10 jaar verzekerd van een goed werkend PV-systeem op basis van ons gratis serviceplan.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Agata Kempa
Agata Kempa
1. Juni, 2023.
We zijn zeer tevreden. We waren lang op zoek naar het juiste bedrijf. Van de vele aanbiedingen die we hebben ontvangen, was JD het enige bedrijf dat ervoor zorgde dat we elkaar bij ons thuis ontmoetten voordat we de zonnepanelen installeerden. Lex legde ons uit hoe de panelen werken en vooral wat de prijsverschillen zijn. Zeer snelle installatie en goede communicatie.
Beppie Aarts
Beppie Aarts
1. Juni, 2023.
Een duidelijke uitleg van Lex, monteurs en elektricien denken mee om het zo goed mogelijk te plaatsen zonder veel kabels. Keurig gedaan.
Ronny Snel
Ronny Snel
12. Mei, 2023.
They installed my solar panels and did a great job. Pure quality. People are nice and have mastership. I like people who work accurate. I recommend this company
Joeri Rijs
Joeri Rijs
4. Mei, 2023.
Zeer tevreden!! Op voorhand op meerdere plekken offertes aangevraagd en vergeleken. JD Energy had niet de goedkoopste offerte en levertijd duurde vergeleken met overige leveranciers vrij lang (wat misschien wel een goed teken is), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind duidelijke afspraken, makkelijk contact mee te krijgen, vakkundig en vriendelijk personeel. Kortom een echte aanrader!
Bas Wijn
Bas Wijn
21. April, 2023.
Update 21/04/2023; Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen. Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder. Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd.. Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder! Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten. Bedroevend dat dit soort bedrijven mogen blijven opereren =============================================== 08-03-2023 Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt
Robert Wielders
Robert Wielders
20. April, 2023.
Goede uitleg en advisering door de Accountmanager Roy van Hoof. Advies was duidelijk en helder. Na akkoord meteen een plaatsingsdatum ingepland en die is ook nagekomen, daarnaast vol lof over de monteurs, denken in oplossingen en overleggen wat en hoe de plaatsing het beste kan. Goede samenwerking en een snelle plaatsing. Enthousiaste mannen die van aanpakken weten en geen rommel achterlaten. Top werk. Erg over te spreken en zeker een aanrader.
Twan Linssen
Twan Linssen
16. Maart, 2023.
Mooi bedrijf, goede voorlichting gehad door Lex. Planning duidelijk, en BTW teruggave helemaal door hun geregeld!! Super werk geleverd mannen, ook lof voor de mannen op het dak. Helaas door de sterke wind moest het plaatsen afgebroken worden. Maar er werd dezelfde dag nog door de planning (Luuk) een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt, echte aanrader!
Paul Backx
Paul Backx
14. Maart, 2023.
Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Mijn vragen, gesteld aan kantoorpersoneel, werden direct op een vriendelijke toon beantwoord. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs hebben vakundig werk verricht en keurig netjes gewerkt. Ik ben vol lof over JD Energy Systems kortom een echte aanrader.
Ton van Hest
Ton van Hest
13. Maart, 2023.
JD Systems is een goed bedrijf, een duidelijk voorgesprek(nemen alle tijd) afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kleine onvolkomenheid in de afwerking wordt naderhand snel en deskundig hersteld. Prettige en kundige medewerkers. Goed functionerende product. Opbrengst is boven verwachting. Backcervice ( aanvullende vragen) worden snel en deskundig beantwoord. Enige punt is dat enkele e-draden uitpakken (veroudering door zonlicht)
Frank Peeters
Frank Peeters
9. Maart, 2023.
Ik ben heel tevreden over de geleverde service van dit bedrijf! Van A tot Z prima geregeld en geen verrassingen achteraf! Laat de zon maar schijnen.