Overweeg je al langere tijd om zonnepanelen te kopen? Door de hoge prijs van energie is het daarvoor een uitstekend moment. En er is nog een reden om ervoor te zorgen dat je dak nog in 2023 wordt uitgerust met een PV-systeem. Tot en met 2024 blijft de huidige salderingsregeling namelijk nog intact. Dat betekent dat je het verbruik en de opwekking tegen elkaar kunt wegstrepen.

Feitelijk betekent de salderingsregeling dat je zonnepanelen kunt kopen met subsidie. Na 2025 is het niet meer mogelijk om (geheel) te salderen en moet je je stroom terugleveren tegen een lager tarief dat door de energieleverancier wordt bepaald. Op dat moment wordt het rendement een stuk minder gunstig.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Zonnepanelen kopen bij een betrouwbare leverancier en installateur

Bij JD Energy Systems weten we wat jou als consument beweegt. We begeleiden je daarom bij de aanschaf van een voor jou geschikt PV-systeem van A tot Z. Jouw traject van zonnepanelen kopen en laten installeren start met het doen van een prijsopgaaf via onze website. Vul alle gegevens in en laat weten waar jouw informatiebehoefte naar uitgaat. Want afgezien van zonnepanelen kun je bij ons ook aanverwante duurzame technologie kopen zoals opslagapparatuur voor energie. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor het plaatsen van laadpalen.

Als specialist op het gebied van zonnestroom leveren wij onder andere systemen van REC, Canadian Solar en JA Solar. Zonnepanelen kopen doe je tegen de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding bij JD Energy Systems.

Het trajectverloop

Anno 2023 bestaat er geen landelijke regeling meer waarmee je als particulier zonnepanelen kunt kopen met subsidie. Wel is er sprake van gunstige Btw-condities. In sommige gevallen zijn er investeringsstimuleringsregelingen die vanuit gemeenten worden geïnitieerd. Wij zijn goed op de hoogte van dergelijke lokale mogelijkheden van subsidie. Wanneer daar een kans ligt in jouw situatie, dan zullen we je er zeker op attenderen.

Na een bezoek van onze technicus ontvang je voor de zonnepanelen die je wilt kopen een gedetailleerd installatieplan inclusief prijsopgaaf. Bij akkoord komen wij je systeem conform afspraken installeren en in werking stellen. Je bent daarna tot 10 jaar verzekerd van een goed werkend PV-systeem op basis van ons gratis serviceplan.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.