Heel wat mensen denken ten onrechte nog steeds dat zonnepanelen niet goed op plat dak aangebracht kunnen worden. Dat is een misverstand want ook zo’n dak is uitermate geschikt voor het aanbrengen van een PV-systeem. Op die manier kunnen de panelen bijvoorbeeld op een aanbouw geplaatst worden of op een garage. Handig wanneer het hellend dak van de woning niet geschikt is of daar te veel obstakels zijn voor correcte plaatsing.

Zonnepanelen op het plat dak van aanbouwobjecten kunnen overigens ook een aanvulling zijn op de panelen die al op je woning liggen. Maar misschien woon je wel in een volledig ‘platte’ bungalow en wil je toch zonnestroom gaan gebruiken. JD Energy Systems maakt het mogelijk.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Systeem van zonnepanelen op plat dak optimaal inrichten

Zonnepanelen kunnen met een eenvoudige constructie in een hoek op het plat dak geplaatst worden. In de regel is een hellingshoek van 35 graden daarbij ideaal. Het nadeel van zo’n ‘forse’ hoek is wel dat er schaduwwerking ontstaat van het ene op het andere paneel, waardoor in totaal minder panelen op dezelfde oppervlakte kunnen worden aangebracht.

Idealiter wordt een zonnepanelen set voor plat dak op het zuiden gericht voor optimale zonlichtabsorptie. Er kunnen echter redenen zijn om voor een andere oriëntatierichting te kiezen, bijvoorbeeld omdat we dan meer rijen kwijt kunnen waardoor de absolute opbrengst van je systeem toeneemt.

Wij leggen de complexe puzzel…. en de zonnepanelen

Het is belangrijk om goed na te denken over het ontwerp ten aanzien van je zonnepanelen op plat dak. Laat het maken van dat ontwerp daarom maar aan ons over. Hellinghoek, windstreekoriëntatie, liggend of staand aanbrengen of juist de keuze voor een oost-west ligging. Het zijn allemaal keuzeaspecten waar wij van JD Energy Systems veel affiniteit mee hebben.

Vraag offerte aan! Onze adviseur komt langs, stelt een plan van aanpak en een aantrekkelijke prijs op. Ben jij akkoord dan kunnen we de realisatie van jouw systeem van zonnepanelen op plat dak in no-time voor je regelen.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.