De prijzen van zonnepanelen zijn onder andere door overproductie de afgelopen jaren flink geslonken. Tegelijkertijd is de stroomopbrengst per m2 oppervlak aanzienlijk vergroot. Dat betekent ‘meer voor minder’. Een ideaal moment dus om zonnepanelen te kopen. Wij van JD Energy Systems komen ze graag op het dak van je woning in ’s Hertogenbosch installeren.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Welke mogelijkheden zijn er om te besparen met zonnepanelen?

Er zijn op de kop af 74.215 woningen in de gemeente ’s Hertogenbosch. Ben je huurder dan is het niet zo eenvoudig om zomaar over te stappen op zonnestroom. Je zult dat moeten overleggen met de eigenaar van je woning. Gelukkig zijn veel woningcorporaties inmiddels al druk doende om hun woningvoorraad te vergroenen.

53% van de woningen in ’s Hertogenbosch betreft echter een koopwoning. Ben jij zelf woningeigenaar dan is de keuze voor échte groene stroom zo gemaakt. Je kunt zonnepanelen zowel op schuin dak als op plat dak laten aanbrengen. In dat eerste geval wordt de hellingshoek van het schuin dak aangehouden. Beschik je over een bungalow of een aanbouw, dan leggen we je plat dak vol zonnepanelen. Meestal houden we daarbij een hoek aan van 35 graden die gerealiseerd wordt met een speciale stellage waarop de panelen worden aangebracht.

Hoe rendabel is het voor mij?

Jaren geleden werden de aanschafkosten van zonnepanelen nog wel eens gesubsidieerd. Afgezien van een aantrekkelijk btw-tarief is er echter geen sprake meer van substantiële landelijke compensatieregelingen. Tot en met 2024 kun je wel nog extra besparen op energiekosten met zonnepanelen doordat dan de salderingsregeling nog volledig toepasbaar is.

Zonnepanelen kopen is echter vandaag de dag een heel gewone zaak. Op meer dan 30% van de Nederlandse woningvoorraad liggen ze al. In 5 jaar is je investering terugverdiend. Vind je dat interessant? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. JD Energy Systems is de zonnestroomspecialist in de regio ’s Hertogenbosch.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.