De gemeente Venlo telde volgens de ons bekende statistieken recent in totaal 48.180 woningen. Dat betekent bijna 50.000 gebouwen met (overwegend) een schuin dak, waarop zonnepanelen kunnen worden geplaatst.

In een groot aantal gevallen is dat al geschied. Want inmiddels is meer dan 30% van de Nederlandse woningen al voorzien van een PV-systeem. Beschik jij in Venlo over een eigen koopwoning, start dan direct met het besparen van energiekosten door zonnepanelen op het dak te laten installeren. Vanzelfsprekend leggen wij van JD Energy Systems ook zonnepanelen op een plat dak.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Besparen met zonnepanelen in Venlo

Bij de gemeente Venlo staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De gemeente is van mening dat zij als overheid een essentiële functie heeft met het oog op de energietransitie. Echter ook veel burgers zijn zich inmiddels bewust van hun verantwoordelijkheid en hun aandeel hierin. En wat is er dan mooier om zonnepanelen te kunnen kopen en tegelijkertijd te besparen op zowel fossiele uitstoot als op de eigen energierekening met zonnepanelen.

JD Energy Systems uit Asten is als specialist direct in de regio gevestigd. Ook na de plaatsing blijven wij betrokken en verlenen wij kosteloos service mocht dat nodig blijken.

Wij waarborgen een optimale opbrengst

Op jouw verzoek stellen wij een ontwerp op van een systeem van zonnepanelen voor jouw specifieke schuin dak in Venlo. Daarbij wordt normaliter de hellingshoek van het dak gevolgd. Beschik je over een plat dak dan plaatsen wij de zonnepanelen veelal op een stellage in een hoek van ongeveer 35 graden. Hierbij letten we sterk op het vermijden van slagschaduw. De ideale puzzel t.a.v. jouw PV-systeem die leidt tot een optimale opbrengst, die puzzel die leggen wij graag voor jou.

Neem voor meer informatie over onze werkwijze gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.