JD Energy Systems uit Asten is specialist in levering en installatie van PV-systemen. In Nederland wordt veelal de techniek van het hellend dak toegepast. Zo’n schuin dak wordt gerealiseerd in verschillende uitvoeringen. De realisatie ervan is wat duurder dan van een plat dak, maar de levensduur des te langer en de afwatering veel beter. Bovendien is het mogelijk om zonnepanelen op ideale wijze te plaatsen op een schuin dak.

Zonnepanelen op een schuin dak hebben vaak een optimale hoek t.o.v. de baan die de zon gedurende alle jaargetijden langs de hemel bestrijkt. Dat zorgt voor extra opbrengst van de panelen en dus voor meer ‘gratis’ stroom.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Niet eenvoudig om zonnepanelen te plaatsen op een schuin dak

Het laten aanbrengen van zonnepanelen op een schuin dak laat je het beste over aan een specialist. JD Energy Systems uit Asten is daarbij je meest betrouwbare partner. Wij waarborgen dat correcte, weer- en windbestendige bevestiging aan de bestaande dakstructuur plaatsvindt. Daartoe maken wij gebruik van de meest hoogwaardige installatiematerialen zoals dakhaken en rails.

De wijze waarop zonnepanelen worden geplaatst is afhankelijk van het soort schuin dak waarover je beschikt. In beginsel is het zowel mogelijk om PV-panelen aan te brengen op een dak dat voorzien is van pannen, van een golfplatenstructuur, bitumen of leisteen. In geval van het gebruik van natuurlijke materialen als riet is het realiseren van panelen op het dak wel een stuk lastiger.

Benut je dakoppervlak optimaal

Een schuin dak heeft een flinke oppervlakte, zelfs wanneer er sprake is van dakkapellen of dakramen. Geen loze oppervlakte want je kunt die optimaal benutten door zonnepanelen op je schuin dak te laten plaatsen. Bij JD Energy Systems maken we graag een passend ontwerp. Het dak gaat dan als het ware ‘geld voor je verdienen’. Een dergelijke investering zorgt ook voor verhoging van de woningwaarde.

Interessant? Jazeker! Neem dus direct maar geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.