Op dit moment zijn veel consumenten druk doende om zich te oriënteren op alternatieve manieren van energieopwekking. De prijsontwikkelingen op de energiemarkt zorgen al langere tijd voor onrust en onzekerheid. En misschien is het daarom wel een goed idee om jouw verduurzamingsplannen nu eindelijk ten uitvoer te brengen en net als vele andere consumenten eindelijk zonnepanelen te kopen en te laten installeren op je dak in Eindhoven.

44% van de 116.056 woningen in Eindhoven betreft koopwoningen. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van deze huizen, dan bepaal je helemaal zelf het moment waarop jij energiekosten gaat besparen met zonnepanelen.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Doe mee met de verduurzaming door zonnepanelen te kopen

Eind 2022 beschikte ruim een derde van alle koopwoningen over zonnepanelen. Bij huurwoningen is dat aantal met 1 op de 6 woningen een stuk lager. Maar inmiddels wordt wel al bijna 15% van de particuliere stroombehoefte in Nederland ingevuld door middel van PV-techniek. Begin ook in Eindhoven met het bijdragen van jouw steentje aan deze verduurzamingstrend.

Ongeacht het type woning, de installatie van een PV-systeem is feitelijk altijd mogelijk. Want of je nu zonnepanelen op een schuin dak of zonnepanelen op een plat dak wilt laten aanbrengen, JD Energy Systems beschikt over een passende oplossing. De realisatie van een zonnestroomsysteem zorgt ook nog eens voor waardevermeerdering van de woning. Bij verkoop wordt niet zelden de hele investering daardoor weer terugverdiend.

Grijp je voordeel

Tot en met 2024 is het nog mogelijk om extra te besparen met zonnepanelen. Is het dak van jouw woning in Eindhoven nog leeg, grijp dan nu je kans. Na dat jaar wordt de zogenaamde salderingsregeling namelijk afgebouwd waardoor het onbeperkt wegstrepen van verbruik en opbrengst veel moeilijker wordt. Tot die tijd realiseer je echter een maximaal rendement.

Verduurzamen en kosten besparen, dat doe je in 1 klap door installatie van zonnepanelen. En samen met JD Energy Systems vanzelfsprekend.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.