Jouw woonplaats Uden telt 16.740 huishoudens die in totaal in 17.004 woningen verblijven. 60% van dat totaal bestaat uit koopwoningen. Ben jij de trotse eigenaar van zo’n koopwoning? Kies er dan voor om de woningwaarde te veraantrekkelijken door zonnepanelen te kopen.

De kosten van een investering in zonnepanelen ten opzichte van het te behalen rendement zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Panelen zijn dus in relatief opzicht veel goedkoper geworden. Met hetzelfde oppervlak realiseer je tot wel 2 keer zoveel groene stroom. Daarnaast zijn PV-systemen ook nog eens esthetisch gezien een stuk aantrekkelijker geworden.

Beste advies en hoogste kwaliteit

Duurzame energie voor iedereen

Verzekerd van de beste service

Volop mogelijkheden voor vergroening van je woning in Uden

Het is mogelijk om zonepanelen zowel op schuin dak als op plat dak aan te brengen. In dat laatste geval ben je zelfs vrij om de specifieke hellingshoek te kiezen. In de regel adviseren wij echter 35 graden, omdat dat een ideale stand t.o.v. de zonnebaan is.

Dat wij zonnepanelen afgezien van op schuin dak ook kunnen aanbrengen op plat dak, zorgt ervoor dat we ook het dak van een eventuele aanbouw in ons ontwerp mee kunnen nemen. Het aantal panelen dat we plaatsen is uiteindelijk afhankelijk van jouw specifieke energiebehoeften in Uden. In de regel is een opbrengst van 4000 KWh per jaar ruim voldoende voor een gemiddeld gezin.

Investeren was nog nooit zo aantrekkelijk

Door middel van de aanleg van zonnepanelen ga je direct besparen op de kosten voor energie. Gemiddeld genomen verdient een investering zich in 5 tot 6 jaar terug. Met een technische levensduur van wel 25 jaar betekent dat na die periode dat je nog 2 decennia gratis stroom opwekt.

JD Energy Systems is gevestigd en actief in de regio Uden. Wij brengen al onze prospects vrijblijvend een bezoek aan huis.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan en profiteer van duurzame energie!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Onze klanten beoordelen de zonnepanelen en service van JD Energy Systems met gemiddeld 5 sterren over 100+ reviews. Daar zijn we super trots op!
Arie De Groot
Arie De Groot
12. April, 2022.
Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen
bram Kunz
bram Kunz
10. April, 2022.
Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.
Ton Abelen
Ton Abelen
6. April, 2022.
We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.
Freek Gorrissen
Freek Gorrissen
18. Maart, 2022.
Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten
Peter Crommentuijn
Peter Crommentuijn
17. Maart, 2022.
Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Anja Peters
Anja Peters
14. Maart, 2022.
We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.
Ineke van Paassen
Ineke van Paassen
7. Maart, 2022.
Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.
Marco Arens
Marco Arens
4. Maart, 2022.
JD Energy Systems BV heeft bij ons de zonnepanelen gelegd. Zij hadden uiteindelijk de beste aanbieding voor ons. Ik ben zeer tevreden over alle communicatie en het uiteindelijke leggen van de panelen. De panelen liggen op een degelijke en mooi afgewerkte constructie. Zeer vriendelijk en prettig personeel.
Ton van Loosdregt
Ton van Loosdregt
25. Februari, 2022.
Na een duidelijke uiteenzetting van Roy hebben we besloten de zonnepanelen te bestellen bij JD Energy Systems BV. Ze liggen er nu 8 weken en werken perfect. De leidingen zijn ook mooi weggewerkt. Prima bedrijf dat de afspraken goed nakomt.
Geert Alkema
Geert Alkema
25. Februari, 2022.
Nette mensen en goede opvolging van de installatie. Laat de zon nu maar komen.